Villa in Bodrum

Ben je op zoek naar een Bodrum villa? Zoek dan niet langer verder, want je bent op de juiste plek aanbeland. Op de website van Villa Azuro vind je verschillende mogelijkheden. Je kunt er met een groep van 6 of 12 personen terecht en hebt dan de hele accommodatie tot je beschikking. Dat wordt nog eens relaxt vakantie vieren met vrienden of familie.

Appartement met geweldige faciliteiten
Je hebt bij elk van de drie appartementen de hele accommodatie met alle aanwezige faciliteiten tot je beschikking. Denk niet alleen aan de standaardfaciliteiten zoals slaapkamers en badkamers. Maar wat dacht je van een priv├ę-zwembad met buitendouche of ruime balkons op de verdiepingen om van het uitzicht te genieten?

Vakantie van je leven
Bij een villa wil je gewoon relaxen en je nergens zorgen over hoeven te maken. Wanneer je met kleine kinderen gaat wil je geen kinderbedje of kinderstoel meeslepen. Je wilt lekker je grill-kunsten kunnen vertonen op de BBQ in de tuin. Houten ligbedden en zitzakken maken je verblijf bij het zwembad tot een genot. Je leest het al: dit wordt een vakantie om nooit te vergeten en misschien wel elk jaar te herhalen.

Op pad
Wanneer je niet alleen van de villa wilt genieten ontdek je natuurlijk alle activiteiten waar de omgeving bekend om staat. Je zit dicht bij de kust, dus alle activiteiten met water zijn hier te vinden. Denk onder andere aan: zeilen, surfen, duiken en vissen. Maar blijf je liever droog? Dan valt er genoeg te wandelen, golfen of winkelen. En vergeet ook niet het nachtleven van Bodrum te ontdekken. Restaurants zijn er volop, maar het fijne aan deze villa is dat er een map ligt met allerlei tips. Zo hoef je nooit lang na te denken over wat je wilt gaan doen, eten of zien.