Permanente ontharing door lasertherapie of IPL

Wil jij een gladde huid, maar nooit meer hoeven scheren? Kies nu voor permanent ontharen en ervaar de zachtheid van een gladde huid! Nooit meer pijnlijk harsen, scheerwondjes of snel terugkomende haartjes. Stop met scheren en begin met permanent ontharen!

Weer je nu van hardnekkig terugkomende haartjes

Veel mannen en vrouwen kampen met (over)beharing. Je kan blijven zoeken naar manieren om die haren weg te werken, maar ze blijven na een paar dagen al hardnekkig terugkomen. Harsen is erg pijnlijk voor je gevoelige huid en je blijft elke dag maar scheren. Er is een mogelijkheid om langdurig van je ongewenste haren af te komen! Lees snel verder en ontdek de verschillende methodes van permanent ontharen.

Onthaar nu met lasertherapie

Heb jij haren die steeds terugkomen, terwijl je ze wel regelmatig verwijdert? Kies dan nu voor lasertherapie! Deze methode beschadigt de haarwortels en zorgt ervoor dat de haren niet meer kunnen groeien. Laseren is een goede methode om langdurig te ontharen. Voor het gewenste effect zijn wel meerdere behandelingen nodig. Dit is van belang om daadwerkelijk alle haren te verwijderen. Lasertherapie is alleen geschikt voor mensen wiens haren donkerder zijn dan hun pigment.

Permanent ontharen met IPL

IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’. Ook bij deze methode worden de haarzakjes beschadigd, zodat deze geen kans meer hebben op het groeien van haren. De intensieve lichtpulsen bewerkstelligen dit proces van permanent ontharen. De lichtpulsen hebben verschillende golflengtes en zijn niet geschikt voor mensen met een zeer donkere huid, voor hen wordt lasertherapie aangeraden. IPL vergt een aantal behandelingen om tot een optimaal resultaat te komen.

Kies de methode die bij jou past

Ontdek het gemak van een haarloze huid en kies voor permanent ontharen! Je zult je zekerder en mooier voelen met een gladde huid. Er zijn veel mogelijkheden, dus kies wat het beste bij jou en je huid past.