Ideaal teamuitje? Ga op voetbalkamp!

In de naam zit het al. Lekker met je voetbalteam een week op kamp waar voetbal centraal staat. In de zomermaanden is dit hét uitje waar jij het als team nog jaren over gaat hebben. Uiteraard staat voetbal tijdens zo’n week centraal, maar ieder voetbalkamp beschikt over genoeg andere leuke activiteiten om zo de week te vullen, hier komen we zomenteen nog verder op terug. Omdat je heel de week met voetbal bezig bent leer je de nieuwste technieken en trucs en ontwikkel je jezelf ook echt op het gebied van voetbal. De meeste voetbalkampen houden rekening met verschillende spelniveaus en met verschillende leeftijden. Zo creëer je groepen en train je altijd op je eigen spel niveau.

Activiteiten voetbalkamp

Zoals hierboven al vermeld staat voetbal centraal bij een voetbalkamp, maar is er genoeg tijd voor andere activiteiten. Zo ben je niet constant met voetbal bezig en wordt er ook voor ontspanning gezorgd. Voorbeelden van activiteiten die tijdens een voetbalkamp georganiseerd worden kunnen zijn: Barbecue met feestavond, footgolf, voetvolley, verschillende andere sporten, bingo, spooktocht, levend stratego en vele andere spelletjes. Dit zijn uiteraard maar een paar voorbeelden en het ligt per voetbalkamp aan wat er georganiseerd wordt. Mocht je nou deelnemen aan een voetbalkamp dan is de kans groot dat je shirtjes, broekjes en sokken van de organisatie ontvangt. Ook ontvang je een diploma van deelname en andere merchandise, zoals bidons, bekers en medailles.

Begeleiding tijdens het voetbalkamp

Tijdens een voetbalkamp word je altijd goed begeleid. Er zijn meerdere begeleiders bij die ervoor zorgen dat de week soepel verloopt. Ieder voetbalkamp probeert per 15 personen minstens één begeleider toe te wijzen. Deze zorgen niet alleen dat de week goed verloopt maar regelen onder andere ook het eten, het vervoer en geven de voetbaltrainingen op een leuke manier!